Søren Pedersen

F.1974, Boet i Nr. Bjert, senere Ågård og Kolding. Bosiddende i Vamdrup. Er gift med Jane har 3 børn. Jeg er uddannet Teknisk Designer i Kolding i år 2000 og arbejder i dag som 3D Illustrator på et reklamebureau i Århus, samtidig med, at jeg har mit eget firma, Underdog Media, som midt i 2014 udgav Koldingplakaten. Jeg har for nyligt produceret og trykt 4 nye koldingplakater og postkort, som tager udgangspunkt i Koldings vartegn, såsom Koldinghus, Skamling og bronzetyren fra havnen. Jeg arbejder lige nu på nye plakater, og en masse andre spændende grafiske projekter.
Efter at have læst grundigt omkring det fine projekt, er jeg slet ikke i tvivl om, at det vil være et aktiv for Kolding og dens borgere, at have et hospice.
Et Hospice i Kolding vil få de bedste og flotteste rammer i de naturskønne omgivelser ved Sønder Stenderup.
Omgivelser og arkitektur med Nordisk islæt der med sikkerhed vil bidrage med lys og rolige rammer for patienter og pårørende i en svær og mørk tid.

Med Koldings størrelse og geografiske placering burde det være oplagt, at også her var et hospice. En flot og selvfølgelig service til de af Koldings borgere, som kan have brug for, at føle sig trygge i omsorgsfulde omgivelser og med pårørende inden for rækkevidde.

Jeg er glad, at få muligheden for, at udbrede budskabet om et hospice her i Kolding.
Jeg håber på, at projektet bliver ført ud i livet fordi det fortjener Kolding.