AmbassadørpræsentationNyheder

Pia Werborg, ny ambassadør

By 10/11/2017november 13th, 2017No Comments
Det er en stor glæde at kunne byde velkommen til Pia Werborg som ny Ambassadør for HospiceKolding.
Pia Werborg arbejder i Vejle området med koordinering af skole-kirkesamarbejdet. Læs om Pias tanker om Livets Afslutning.

Formand for Mødrehjælpen Kolding, lokalforening

Jeg bor i Kolding, er gift og har to drenge


Livet må godt fylde, når døden nærmer sig. Det kan livet på et hospice, hvor omsorg og faglighed giver døende mulighed for tryghed de sidste måneder, dage og timer. Et trygt sted, hvor tristheden, sorgen, glæden og livet sammen er til stede og fylder for den døende og for de pårørende. Et gæstfrit sted, der gennem stil, stemning og nærvær danner rammen for, at mennesker tør tale og tie sammen.

Når behandling opgives ved livstruende sygdomme har vi og vores pårørende brug for en anden tryghed. Et håb bliver taget fra os, og vi har brug for støtte og tro. På hospice får vi rum og hjælp til at håndtere den forstående afsked, som vi så gerne vil udsætte, undgå og glemme, men er uundgåelig. Afskeden giver sjældent mening, men kan blive meningsfuld de sidste måneder, dage og timer.

Jeg støtter og vil gerne arbejde for, at det lykkes at etablere et hospice i Kolding Kommune på Stenderup halvøen ved Solkær Enge.